Az ünnep akkor jó, ha együtt vagyunk szeretetben

Idén adventre hazaértek a Nagylányok. Na nem, mintha eddig ne lettek volna otthon, a COVID 19 járványügyi rendeletek rájuk is vonatkoznak. Hazaértek, mert letették a vizsgáikat. Anett az utolsót, Anna az első félévieket.

Ajándék a két Nagylány,a Lányaink. A friss tudásuk, a fiatalos lendületük, a rengeteg kérdésük, és az, hogy magától értetődő könnyedséggel kezelik a digitalizációt, és a hozzá kapcsolódó technikai kihívásokat – Ők már ebbe születtek bele.

Warren BUFFETT szerint az a legfontosabb befektetés, hogy fektess minél többet magadba. Egyetértek vele, sőt, továbbgondolva talán ennél is fontosabb, ha a gyermekeinkbe fektetünk szeretet, időt és energiát. 

Anett évek óta segít nálunk egyetemi hallgatói jogviszonya mellett, a gyakorlati idejét velünk töltte az irodában, és az a megtiszteltetés ért, hogy külső konzulenseként segíthettem Őt a szakdolgozat megírásában. Anett képzeletebeli karácsonyfánk alá a napokban online feltöltött, kész szakdolgozatát tette, egy komoly elemzést az egyik általunk könyvelt társaság KIVA és TAO összehasonlításáról.

Anna az első egyetemi félévén van túl, kezdetben hybrid, majd teljesen online oktatási rendszerben állja a sarat, teljesít. Angol nyelven tanulja a közgazdaságtant, a számvitelt, és mindazt, amire nagy szükségünk lesz az irodában. Anna a képzeletbeli karácsonyfánk alá az abszolvált mikroökonómia vizsgát tette, amellett, hogy hetek óta rengeteget segít az irodában.

Boldogságot, szeretet, kitartást és egészséget kívánok Nektek az elkövetkezendőkre.