Fiatal lány korom óta tudok könyvelni: végigjártam a szamárlétrát a számlarögzítő, és – lefűző tanonctól a gazdasági vezteőig, számviteli szakértőig, adótanácsadóig.

Jó két éve úgy hozta a sors,  kínomban csatlakoztam egy könyvelőknek létrehozott facebook-csoporthoz, mivel akkortájt kezdett forróvá válni a talaj a talpam  alatt az online számla adatszolgáltatási kötelezettség okán. Jó ötletnek tűnt sorstársakat keresni a digitális viharban, hogy a kollektív tudásból merítve ellessem, miként lehet  a  férjemmel közösen vitt cégünk  offline számlázóját  a lehető leghamarabb bedrótozni  a NAV-hoz.  Azóta vállalkozóként és könyvelőként nap mint nap ehhez hasonló  problémákkal szembesülünk, melyek megoldásához  gyors és kreatív lehetőségeket igyekszünk találni.

Miután anno sikeresen abszolváltuk a NAV 2.0 belépő szintjét, jött a felismerés, hogy itt bizony nincs  megállás, a digitalizáció, az online megoldások napról napra bővülő köre tágra nyitotta a szemünk előtt a horizontot. Mára eljutottam addig, hogy az általunk használt,  automatizált és online rendszerek API kapcsolattal csatlakoznak egymáshoz és természetesen a NAV -hoz, nullára redukálva ezzel például az adatvesztés, vagy az adatrögzítési hiba esélyét.

Mivel mesterséges intelligencia és robotok vették át és végzik  eddigi adatgyűjtőis és – rögzítői feladataim operatív részét, a fennmaradó időmben képezem magam, tanulok és kapcsolatot építek.

Amit mindenképpen nyertem az innovatív eszközök által, tehát az IDŐ.

Monoar Rahman Rony képe a Pixabay -en. 

Ebből szeretnék adni  Önnek és az Ön vállalkozásának is komplex szolgáltatásaimmal. Tudniillik ha velem tart, többek között jó eséllyel IDŐBEN  tud reagálni a környezeti kihívásokra, IDŐBEN  tud benyújtani pályázatot, vagy hitelkérelmet, és mindezt azért, mert IDŐBEN jutott naprakész információhoz a vállalkozásáról, Tőlem.

Egy jó IDŐBEN meghozott, gazdaságilag megalapozott döntés, vagy akár ha IDŐT tud nyerni egy szorult likviditási helyzetben, aranyat ér.