Lépjünk kapcsolatba

Kérdése van, vagy szeretne felvenni a kapcsolatot? Küldjön üzenetet!

Üzenet küldése

Gyakori  kérdések

Adatbiztonság

Az adatbiztonság az adatok védelmét jelenti  a jogosulatlan hozzáférés, a módosítás, és a törlés, illetve a megsemmisítés ellen. 

VISSZAKÖVETHETŐ BIZTONSÁGI MENTÉSEK

Szolgáltatónk a teljes adatbázisról napi szinten készít biztonsági mentést több példányban, melyek egymástól függetlenül kerülnek tárolásra különböző városokban. Egy hónapra visszamenőleg őrzik meg a napi biztonsági mentéseket. Ezen túl pedig éven belül havi, éven túl pedig éves mentéseket készülnek.

Felhő alapú, online számvitel

A felhőalapú számviteli szolgáltatást nem a könyvelőiroda  számítógépén vagy szerverén üzemeltetik, hanem egy szolgáltató eszközein, szerverfarmjain elosztva.  Egy felhőalapú megoldás esetében a szolgáltatás bárhonnan könnyen elérhető. A felhőalapú szolgáltatások mögött meghúzódó üzemeltető cégek folyamatos fejlesztése és komoly beruházásai, hatalmas adatbankjai a garancia arra, hogy a szolgáltatások megfelelő minőségben álljanak rendelkezésre.

Adatvizualizáció

Az adatvizualizáció jobb döntéshozatalt eredményez

A színes, grafikus adatvizualizációkkal könnyedén átadható az információ,mégis legnagyobb előnyük  a hatékonyabb döntéshozatal biztosítása.  Az adatvizualizációk segítenek stratégiai döntéseket hozni azáltal, hogy lényeget felismerhetővé, a trendeket nyomon követhetővé teszik.

Digitalizáció

A formálódó piaci elvárások, az új fogyasztói generációk megjelenése valamint az online  felületek  térhódítása növekvő hangsúlyt helyez a vállalkozások életében a digitalizációra. Ez nem kizárólag a korábbi analóg vagy offline folyamatok áthelyezését jelenti digitális csatornákra, hanem szervezeti változást és  online ügyfélélmény létrehozását is szükségessé teszi. 

ERP -- Enterprise Resource Planning

A vállalatirányítási  információs rendszer  (ERP)- olyan  információs rendszer, amely a vállalkozás  környezetére, belső működésére és a vállalkozás–környezet tranzakcióira vonatkozó információk beszerzését, feldolgozását, tárolását  lehetővé tevő hardver- és szoftvereszközök összessége.

Szigorúan véve az ERP elnevezés egy szűkebb kategóriára vonatkozik: a vállalati erőforrás-tervező (Enterprise Resource Planning) rövidítése. A gyakorlatban azonban az egész rendszer elnevezésére is meghonosodott az ERP rövidítés.

(Forrás: WIKIPÉDIA)

Apró figyelmességek

Segítőkész tanácsadás bármely médiumon

Tegye fek kérdéseit  telefonon, e-mailen éppúgy, mint messengeren vagy viberen, skypeonkeresztül!

Odafigyelünk a részletekre

Cége adatszolgáltatási  határidőit figyelemmel kísérjük, a fizetési kötelezettségekről írásban értesítjük.

Kényelmi szolgáltatások

Időigényes  hivatali ügyintézését ahol csak lehet, e-ügyintézésre váltjuk, és elvégezzük az Ön megbízására.

Iratkozzon fel hírlevelemre, hogy értesítést kapjon minden fontos, válallkozásokat érintő változásról!

Kérem válassza ki miként szeretne értesülni a Digitax-tól.

A fent megadott értesítéséi módokról bármikor leiratkozhat a kiküldött leveleink alján lévő leiratkozó linkre kattintva. A fent megadott bármely jelölőnégyzet bepipálásával elfogadja az adatvédelminyilatkozatunkat amely itt olvasható: Adatvédelmi nyilatkozat